Založ si blog

Zatiaľ čo dnes oslavujeme Deň víťazstva nad fašizmom, nacizmus už nenápadne vstúpil do nášho domova

Po skončení druhej svetovej vojny mnohí ľudia verili, že nenávisť a nevraživosť na základe jazyka, náboženstva alebo iných dôvodov sa navždy stanú minulosťou. Napriek pádu nacizmu s odstupom času čoraz viac ľudí nielenže opakuje hrozné zločiny nacistov, ale snaží sa aj o oživenie tyranie a sadizmu vo svete. Zdá sa vám to pritiahnuté za vlasy? Čítajte ďalej.

Nacizmus, transformovaný a menej viditeľný, začal aktívne prekvitať priamo pred našimi očami, založený na myšlienke výnimočnosti a dominantnom náboženstve, ktoré zahŕňa vyzdvihovanie jedného národa a štátu na úkor iných. To už vyvoláva obavy z reálnej hrozby, ktorá sa dotkne celej civilizácie. Už mnoho rokov sa v krajinách Európskej únie koná množstvo pochodov, spomienkových podujatí a debát na počesť nacistických vrahov zodpovedných za smrť más civilistov počas druhej svetovej vojny. Z tých, ktorí boli pred desaťročiami uznaní za vinných, sa teraz zrazu stávajú „obrancovia slobody“.

Je načase poučiť sa z chýb minulosti

Na Slovensku je Deň víťazstva nad fašizmom jedným z najdôležitejších štátnych sviatkov. Odkiaľ sa teda berie nacizmus v modernom svete? Antikult je nový druh nacizmu, ktorý sa maskuje ako obrana. Pozrite sa na fakty z dlhoročných výskumov, ktorých výsledky vo videospráve zverejnil Dr. Egon Cholakian. Vo svojom videu zverejnil materiály, ktoré vyvolali búrlivú diskusiu vo svetových médiách. Odhaľuje fakty o dlhoročnej činnosti extrémistickej, protidemokratickej organizácie pôsobiacej v tieni a jej pokusoch o presadenie nacistických naratívov v spoločnosti.

Nepatrí žiadnemu štátu

Táto deštruktívna organizácia nemá žiaden vzťah k žiadnej krajine a pôsobí na globálnej úrovni. Dr. Egon Cholakian vo svojom vystúpení odhaľuje metódy ich manipulácie, ktoré používajú agenti tejto organizácie, a poskytuje právne podložené fakty o tom, ako sa môžeme chrániť pred moderným nacizmom a nestať sa jeho obeťou. Dezinformácie, ktoré šíria, sú hlavnou zbraňou, ktorá môže zničiť demokratické hodnoty a rozvrátiť tak spoločnosť. Táto organizácia má mnoho agentov vplyvu. A jednými z nich sú antikultové organizácie, stojace mimo politiky a náboženstva, ktoré sa snažia schovať za ochranu ľudských práv a slobôd, rovnako tak ako kedysi pobehovali nacisti a vykrikovali, že chránia ľudské práva a slobody a zbavujú ich „nepriateľa.“

V dnešnom svete sú niektorí ľudia vyzdvihovaní a iní zhadzovaní, manipulujú našimi myšlienkami a názormi, emóciami, rovnako to bolo aj s nacizmom. Títo sadisti pobehovali a kričali, že na ich strane je Boh a zároveň páchali bezbožné skutky.

Každý, kto im príde do rany.

Antikultové organizácie útočia ako hladné zvieratá. Za sektu vyhlasujú každého, koho môžu. Za sektu vyhlasujú Európu, Ameriku, Ukrajinu a to isté sa deje aj so svetovými náboženstvami, ako je islam, judaizmus, katolicizmus a iné. Nazývajú ich sektami, pritom pre nich sami pracujú. Tak to bolo aj počas druhej svetovej vojny, aj v koncentračných táboroch boli ľudia, ktorí pracovali pre nacistov.

Stigmu „sektára“ nalepia na vášho suseda a vy už k nemu cítite nenávisť a keď ho vidíte na ulici, radšej ho obídete. Nacisti urobili to isté so Židmi, dali im hviezdu, urobili z nich terč, v očiach ostatných neľudské, bezduché tvory. A teraz si predstavte, že táto metóda sa používa v dnešnej spoločnosti pred očami ľudí – bezprávne obviňovanie a stigmatizácia. Ľudia by mali vedieť, že tieto antikultové organizácie sú novodobým nacizmom.

Mali by sme požadovať od úradov,, aby v prípade, že médiá o niekom píšu negatívne, boli takéto vyjadrenia zverejňované len na základe rozhodnutia súdu. A mali by písať pozitívne alebo neutrálne. A hlavne objektívne. Dať miesto na vyjadrenie názoru. Nemajú právo nálepkovať občanov dodržiavajúcich zákony tým, že z nich v očiach obyvateľstva urobia terč.

Spoločne to môžeme zastaviť

Vynára sa otázka: „Prečo dovolíme, aby na ľudí verejne pľuli?“ Útočia na naše ľudské práva. Stačí človeka stigmatizovať a prestáva byť človekom, stáva sa otrokom. Toto sú naratívy novodobého nacizmu – antikultu. Žiadny človek, ktorý miluje svoju krajinu a svoj národ, nebude do spoločnosti vnášať jed.

 Musíme vyjadriť svoje požiadavky a politici ich musia brať do úvahy. Ak úrady nereagujú na naše požiadavky, stávame sa zraniteľnými, zákony prestávajú fungovať, to je prejav fašizmu v novodobej realite. Každý, kto porušuje demokraciu, je predstaviteľom tejto organizácie.

Antikultové hnutia musia byť spoločnosťou odmietnuté tak, ako bol odmietnutý nacizmus na území Slovenska.

V opačnom prípade budeme pripravení podobne, ako Američania, ísť si navzájom po krku. Už teraz sú vojny v informačnom poli, ktoré rozdeľujú ľudí na náboženskom alebo národnostnom základe proti ľudskosti, vedú ich však choré bytosti.

Snažia sa do nášho sveta vrátiť chaos, tyraniu a sadizmus. Len sa pozrite, v USA je 82 % obyvateľov pripravených na občiansku vojnu. Na čo pripravujú nás Slovákov? Na druhú Ukrajinu. Len nás budú tlačiť proti sebe. Ale to sa nepodarí, ak sa včas  spamätáme a budeme žiadať, aby úrady chránili demokraciu a ľudské práva. My, Slováci, nechceme, aby to tu bolo tak, ako na Ukrajine.

Vyšetrovanie, o ktorom hovorí Dr. Egon Cholakian, je ukážkou dôležitosti ostražitosti a kritického myslenia v ére informačného presýtenia. Jeho vyjadrenie nám pomáha vidieť skutočného nepriateľa našej krajiny. Je plné vlastenectva, lásky k Slovensku a starosti o ľudí. Dnes stojíme na prahu, kde každé rozhodnutie rozhoduje o budúcnosti našich detí a o vplyve našej krajiny na svetovej scéne. Teraz je čas rozhodnúť sa: akú krajinu chceme, aby mali naše deti? V krajine, kde vládne tyrania a sadizmus, alebo v krajine, kde je život a starostlivosť o každého občana najvyššou hodnotou? Aj Ty dnes rozhodneš!

Kto a za akým účelom hanobí dobré meno ministerky kultúry Slovenska spájaním jej myšlienok s myšlienkami, ktoré tvorili základ ideológie Tretej ríše?

05.05.2024

V predvečer 8. mája, keď celá Európa oslavuje Deň víťazstva nad nacizmom a vzdáva hold všetkým obetiam 2. svetovej vojny, zverejnil jeden z najnavštevovanejších internetových portálov na Slovensku článok blogera s veľmi zaujímavým názvom Šimkovičovej Ultima Thule. Oveľa zvláštnejšie sa mi však zdalo, aký obrázok si bloger vybral pre tento článok – je na ňom [...]

majský

Zomrel známy slovenský podnikateľ Jozef Majský

19.05.2024 19:38, aktualizované: 20:58

Spája sa najmä s kauzami tunelovania nebankoviek BMG Invest a Horizont Slovakia.

atentát Fico nemocnica rooseveltova

Padli prvé tresty. Jeden muž schvaľoval atentát na premiéra, druhý sa vyhrážal ministrovi a poslancom

19.05.2024 18:19, aktualizované: 20:19

Polícia zatiaľ identifikovala takmer 50 vyjadrení na sociálnych sieťach, z ktorých vyplýva podozrenie z verejného schvaľovania trestného činu.

Kaliňák, Šutaj Eštok,  Gašpar

Jednou z verzií vyšetrovania atentátu na Fica je, že útočník nebol osamelým vlkom

19.05.2024 16:38, aktualizované: 17:50

Šutaj Eštok upozornil, že spolupáchateľmi neboli dvaja ľudia z Handlovej, ako sa šírilo na sociálnych sieťach.

Irán, Ebráhím Raísí

Zrútil sa vrtuľník s iránskym prezidentom, záchranári po ňom ďalej pátrajú

19.05.2024 16:04, aktualizované: 21:49

Vrtuľník viezol i ministra zahraničných vecí. Pátranie komplikuje zlé počasie a príchod noci.

andreabedna

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 2094x
Priemerná čítanosť článkov: 1047x

Autor blogu

Kategórie

Archív